סלט תפוחי אדמה גרמני חם
סלט תפוחי אדמה גרמני חם הוא חלב חינם מנות ראשונות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך רצועות בייקון, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. ציון זה הוא מוצק. סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר מבשלים תפוחי אדמה במים מומלחים רותחים עד שהם רכים.
בינתיים חותכים נקניק ל-1/2 אינץ'. פרוסות; מטגנים במחבת עד להשחמה.
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מסננים תפוחי אדמה; מקלפים וחותכים ל -3 / 4 אינץ'. קוביות.
מבשלים בייקון עד פריך; להתפורר ולהניח בצד.
מסננים את כל הטפטופים למעט 3 כפות; מטגנים בצל בטפטופים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, זרעי הסלרי והפלפל; מערבבים היטב.
מוסיפים סוכר, מים וחומץ; מביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 2 דקות.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות לציפוי.