סלט תפוחי אדמה גרמני חם אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה גרמני חם אני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 496 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, בייקון, escarole, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה; מכסים, מסירים מהחום, ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד. מילואים טפטוף בייקון.
מניחים תפוחי אדמה במחבת עם בייקון שמורות נוטף, ומטגנים עד מחומם דרך.
מוסיפים אסקרול, בייקון, ביצים וחומץ. מבשלים עד escarole הופך נבול לשרת חם.