סלט תפוחי אדמה ושום קלוי
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 98%. נסו סלט תפוחי אדמה שום קלוי, סלט תפוחי אדמה ושום קלוי, ו סלט תפוחי אדמה שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים 1/2 כוס שמן זית בקערה גדולה. לזרוק את תפוחי האדמה בקוביות בשמן עד מצופה, ולאחר מכן להפיץ אותם באופן שווה על תבנית אפייה.
להעביר את הפלפלים האדומים דרך קערת השמן, לוודא שהם מצופים באופן שווה.
מניחים על תבנית אפייה נפרדת.
חותכים על 1/2 אינץ ' את החלק העליון של שום טפטוף עם השמן הנותר מהקערה.
מניחים על תבנית האפייה עם פלפלים אדומים.
מפזרים את תפוחי האדמה, פלפלים ושום עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מניחים את שני הסדינים בתנור במשך כ 20 דקות.
בדוק את תפוחי האדמה: הם צריכים להיות רכים, חומים ופריכים. אם לא, להחזיר אותם לתנור במשך 10 דקות נוספות או עד שהם נעשים. הפלפלים ושום ייקח יותר זמן, והם נעשים כאשר עורות על הפלפלים הם שחורים ושום הוא חום כהה (לא יותר מ 40 דקות בסך הכל).
לאחר הכל כבר קלוי, מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ולאטום את הפלפלים בשקית ניילון כדי לתת להם קיטור במשך 10 דקות. (זה יהיה לשחרר את עורם.)
הוציאו את הפלפלים מהשקית, הסירו את עורם וזרעיהם וקצצו אותם.
מוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה ומערבבים לערבב.
להפוך את ראשי השום במהופך ולסחוט את העבר שום הרך לתוך קערה נפרדת, קטנה.
מערבבים בחומץ בלסמי, 1/3 כוס שמן זית אורגנו עד חלקה.
יוצקים את הרוטב על תפוחי אדמה ופלפלים ולזרוק למעיל. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל נוספים. הכי טוב כאשר מוגש חם או בטמפרטורת החדר. כדי להתכונן מראש לאירוע, לקרר ולאחר מכן לחמם במיקרוגל רק עד התחמם.