קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות14
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה זית בשלים

סלט תפוחי אדמה זית בשלים
סלט תפוחי אדמה זית בשלים דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך זיתים, חומץ יין, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: ארטישוק וסלט טונה בזיתים בשלים, ארטישוק וסלט טונה בשלים, ו פלפל אדום קלוי וקרוסטיני זית בשלים.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
מסננים ומעבירים לקערה גדולה; מגניב, לקלף וקוביות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים זיתים, סלרי ובצל לתפוחי אדמה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלריסלרי
זיתיםזיתים
בצלבצל
5
להקציף יחד את החומץ, שמן, מלח, שמיר עשב ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים מעל תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות למעיל. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
7
להקציף יחד יוגורט, חרדל, דבש ומלח שום.
מרכיבים שתצטרך
מלח שוםמלח שום
חרדלחרדל
יוגורטיוגורט
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים על תערובת תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות אבל ביסודיות. תירגע ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה