סלט תפוחי אדמה זית בשלים דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך זיתים, חומץ יין, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: ארטישוק וסלט טונה בזיתים בשלים, ארטישוק וסלט טונה בשלים, ו פלפל אדום קלוי וקרוסטיני זית בשלים.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
3
מסננים ומעבירים לקערה גדולה; מגניב, לקלף וקוביות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים זיתים, סלרי ובצל לתפוחי אדמה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
סלרי
זיתים
בצל
5
להקציף יחד את החומץ, שמן, מלח, שמיר עשב ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמיר
חומץ
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
יוצקים מעל תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות למעיל. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
7
להקציף יחד יוגורט, חרדל, דבש ומלח שום.
מרכיבים שתצטרך
מלח שום
חרדל
יוגורט
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
יוצקים על תערובת תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות אבל ביסודיות. תירגע ותגיש.