סלט תפוחי אדמה חומץ בלסמי
סלט תפוחי אדמה חומץ בלסמי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 282 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 336 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, פלפלים קלויים, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: סלט ברי עם חומץ בלסמי ודבש, סלט תפוחי אדמה שמן וחומץ, ו סלט תפוחי אדמה שמן וחומץ.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים 5 עד 10 דקות, עד מכרז.
מסננים, ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את הבצל, פלפלים אדומים, זיתים וארטישוקים לקערה עם תפוחי האדמה. בקערה נפרדת, להקציף יחד את חומץ בלסמי, שמן זית, אורגנו, בזיליקום, אבקת חרדל ופטרוזיליה.
יוצקים מעל הירקות, ומערבבים למעייל. צ ' יל לפחות 4 שעות או לילה לפני ההגשה.