סלט תפוחי אדמה טריקולור
סלט תפוחי אדמה טריקולור עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, מיונז, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. מתכונים דומים: סלט טריקולור, סלט טריקולור, ו סלט פסטה טריקולור.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את זהב יוקון ובטטות בסיר גדול ומכסה במים.
מוסיפים 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה קלה על חום בינוני. מבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז אבל עדיין לשמור ולשמור על צורתם, על 12 עד 15 דקות.
מסננים ולתת מגניב עד רק מעט חם.
שים את תפוחי האדמה הסגולים בסיר בינוני לכסות עם מים.
מוסיפים 1 כפית מלח ומביאים לרתיחה קלה על חום בינוני. מבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז אבל עדיין לשמור ולשמור על צורתם, על 10 עד 12 דקות.
מסננים ולתת מגניב עד רק מעט חם.
בקערה גדולה, לשלב את שאר החומרים ומערבבים עד מעורבב.
מוסיפים את תפוחי האדמה בעדינות לזרוק עד שהם מצופים לחלוטין.