סלט תפוחי אדמה ים תיכוני
סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם רוטב סלט עגבניות מיובשות, תפוחי אדמה, זיתים יווניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, ו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ב -3 קראט. מיקרוגל-בטוח צלחת; להוסיף מים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 10-15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב פעם אחת.
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, הבצל, הזיתים, העגבניות, הפטרוזיליה, הצנוברים, המלח והפלפל.
טפטוף עם רוטב; לזרוק למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה לפני ההגשה.
מפזרים גבינת פטה. מקררים שאריות.