סלט תפוחי אדמה מתובל שמיר
סלט תפוחי אדמה פיקנטי שמיר עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 222 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמון טחון, חרדל חזרת, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. וזה די טוב. נסו סלט תפוחי אדמה שמיר, סלט תפוחי אדמה שמיר, ו סלט תפוחי אדמה לימון שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, ומקררים במקרר עד קר, על 1 שעה.
בעוד תפוחי האדמה רותחים, מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה. קוצצים את הביצים, ומניחים לקערה עם תפוחי האדמה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
חותכים את הפלפלים לשניים, ומסירים את הזרעים, הליבה והגבעולים.
מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה, לחתוך צדדים למטה.
חותכים את הבצל לשניים, ומניחים אותו על תבנית האפייה, חותכים צדדים למטה.
צולים את הפלפלים והבצל בתנור שחומם מראש עד שעור הירקות חרוך במקומות, כ -25 דקות.
הסר כל חתיכות גדולות של עור שרוף, וקוצצים את הפלפלים והבצל.
מעבירים לקערה עם תפוחי האדמה והביצים.
בקערה, מערבבים יחד את המיונז, חרדל חזרת, פלפלים צ ' יפוטלה, רוטב אדובו, שמיר, שום, כמון, ומלח ופלפל עד משולב היטב.
יוצקים את הרוטב על תערובת תפוחי אדמה, וזורקים קלות עד תפוחי אדמה, ביצים וירקות מצופים היטב עם רוטב. תירגע לפני ההגשה.