צריך ללא גלוטן, ללא חלב ותוספת שלמה של 30? סלט תפוחי אדמה סופר זסטי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 88 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תפוחי אדמה מאושרים, מלח כשר, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה סופר, סלט תפוחי אדמה דל שומן, ו סלט תפוחי אדמה חדש.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את תפוחי האדמה ברבעים ומניחים בסיר גדול, מוסיפים את השום ומכסים את תפוחי האדמה בכ -2 סנטימטרים במים. מתבלים בנדיבות במלח. מביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מכניסים 2 כפות שמן זית לתבנית מטגנת, מוסיפים את הבייקון ומביאים לאש בינונית-גבוהה. מבשלים את הבייקון עד שהוא חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים מהאש ומוסיפים את הבצל, הסלרי והחומץ. מתבלים במלח ושומרים.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
כאשר תפוחי האדמה רכים במזלג, מרוקנים אותם מהמים ומעבירים אותם לקערת ערבוב גדולה. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים מוסיפים את תערובת הבייקון-בצל. מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
6
מוסיפים את המיונז ומערבבים לאיחוד. טועמים לתיבול ומערבבים פנימה את החרדל.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
זסטי!
9
מניחים את החלמונים בקערת מעבד המזון ומוסיפים את החומץ והחרדל. מתבלים במלח, לפי הטעם. הפעל את המכונה לאט מאוד להתחיל לטפטף בשמן. לטפטף, לטפטף, לטפטף עד התערובת מתחילה להיראות כמו מיונז, ואז זרם יציב איטי של שמן ניתן להוסיף.