סלט תפוחי אדמה עם זיתים ופלפלים
סלט תפוחי אדמה עם זיתים ופלפלים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 255 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה, פתיתי פלפל אדום, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 112 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו סלט תפוחי אדמה עם זיתים ופלפלים, מרק תפוחי אדמה עם פלפלים וזיתים, ו פלפלים ים תיכוניים וסלט זיתים - 5 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
טחון שום מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח באמצעות צד של סכין כבד גדול.
מעבירים לקערה גדולה ומקציפים בחומץ, מלח, פתיתי פלפל אדום, ואז לטאטא בשמן.
מוסיפים תפוחי אדמה חמים לויניגרט וזורקים למעיל.
בואו לעמוד עד תפוחי אדמה להתקרר כדי להתחמם, כ -30 דקות, ולאחר מכן מערבבים בפלפלים, פטרוזיליה וזיתים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.