סלט תפוחי אדמה שמיר-Dijon שמנת
סלט תפוחי אדמה קרמי Dijon-שמיר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מיונז, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה עם שמיר ודיז'ון, סלט תפוחי אדמה עם שמיר ודיז'ון, ו סלט תפוחי אדמה קרמי Dijon עם Herbes de Provence (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מתבלים במלח ומביאים את המים לרתיחה. מבשלים רק עד תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 25 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר שנחשף מהחום.
תן להם לשבת עד כמעט טמפרטורת החדר. (קירור אותם בסיר החם יהיה להיפטר מכל עודף מים בתפוחי האדמה, וזה טוב.)
בינתיים, לחתוך את החלקים הלבנים את הקצוות של גבעולי הסלרי.
חותכים את הגבעולים חצי לאורכו, ולאחר מכן על פני לפרוסות 1/4 אינץ'. מערבבים את הסלרי, 3/4 כפית מלח, ואת שאר החומרים יחד בקערת הגשה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל תפוחי האדמה.
כאשר הם מגניבים, לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות 1 אינץ', להוסיף אותם לקערה כמו שאתה הולך. מערבבים בעדינות עד שכל תפוחי האדמה מצופים ברוטב. אתה יכול לעשות את הסלט עד כמה שעות מראש. שמור מכוסה בטמפרטורת החדר. אל תקרר או שתפוחי האדמה יאבדו את המרקם העשיר והחלקלק שלהם.