קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

סלט תפוחי אדמה שמיר לימון

סלט תפוחי אדמה שמיר לימון
סלט תפוחי אדמה שמיר לימון נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, שאלוט, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה לימון שמיר, סלט תפוחי אדמה עם לימון ושמיר, ו סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט לימון שמיר.

הוראות

1
לשפשף תפוחי אדמה; למקם בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים קמצוץ של מלח; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים חרדל, 1/2 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל וגרידת לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים מיץ ומערבבים עד מעורבב. לאט לאט להקציף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מסננים תפוחי אדמה; להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד. באמצעות סכין חדה, להסיר קליפות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
חותכים תפוחי אדמה לקוביות 1 אינץ'; מוסיפים לקערה עם שאלוט ושמיר; לזרוק בעדינות. מתבלים במלח ופלפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון