סלט תפוחים וסלק
סלט תפוח-וסלק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 242 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלק, מלח כשר, עלי חסה מסולסלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בריא וטעים: סלק מגורר, תפוח וסלט דומדמניות עם ויניגרט תפוחים, סלט סלק ותפוח, ו סלט סלק ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לקצץ סלק ירוק, משאיר חתיכה 1 אינץ ' של גזע. לשפשף סלק ויבש על מגבות נייר. מיין לפי גודל לעטוף בחוזקה לאטום סלק גדול וקטן בנפרד, יחד עם בצל, בשתי חבילות אלומיניום רדיד חובה כבדה.
מניחים מנות על תבנית אפייה. צלי עד סלק רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 1 שעה עבור סלק קטן 1/4 שעות עבור גדול. Unwrap חבילות ולתת מגניב במשך כ 15 דקות. לקלף לקצץ סלק ובצל, חצייה חצויה פרוסה דקה.
מוסיפים חומץ, שמן, 1 1/4 כפית. מלח וקורטוב של פלפל לתערובת סלק ומערבבים עד מעורבב. מקררים, מכוסה היטב, עד צונן, לפחות 2 שעות עד 1 יום. לטעום ולהתאים תבלינים לפני ההגשה.
לפחות 2 שעות עד 12 שעות לפני ההגשה, לקלף, הליבה לחתוך תפוחים לפרוסות 1/4 אינץ'.
חותכים כל חתך לרוחב ל 3 חתיכות.
מעבירים לקערה, מוסיפים מיץ לימון וזורקים למעיל.
הוסף שמנת חמוצה, נשאר 1/4 כפית. מלח וקורט פלפל ומערבבים עד שמתמזגים. מכסים ומקררים תערובת תפוחים.
כדי לשרת, לארגן עלי חסה על מגש הגשה. למעלה עם תערובת סלק ותערובת תפוח בנפרד.
מפזרים גבינה ופקאנים ומגישים.