סלט תרד טרי
. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תרד טרי וסלט תות, סלט תרד טרי בקיץ, ו סלט תרד טרי ופירותי (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב סוכר, חומץ, שמן, רוטב ווסטרשייר, קטשופ ובצל, ולעבד עד חלקה. תניח בצד.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את התרד, ערמוני מים, בייקון וביצים.