סלט תרד עם אגסי גורגונזולה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לרפרטואר שלך, סלט תרד עם אגסי גורגונזולה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $1.36 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך אגסים, מלח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד הכי טוב בתור מזנון, והוא נעשה תוך כ-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 62%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט ארוגולה עם אגסים וגורגונזולה, סלט אנדיב עם אגוזי מלך, אגסים וגורגונזולה, וסלט ירוק עם אגסים, גורגונזולה ואגוזי פקאן מסוכרים.
הוראות
מברישים אגסים ב-1 כף מיץ לימון; מניחים עם הצד החתוך כלפי מעלה בתוך 11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה קטנה מערבבים את הגבינה, הדובדבנים והפקאן; כף לתוך חללי אגסים. בקערה אחרת מערבבים סיידר וסוכר חום עד שהסוכר נמס; יוצקים על אגסים.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהאגסים רכים, ומדי פעם מבסוטים. מניחים בצד את מיצי המחבת.
מניחים ארוגולה בקערה גדולה.
טורפים יחד את השמן, המלח, מיץ הלימון שנותר ו-2 כפות מיצי מחבת שמורים.
לטפטף מעל ארוגולה; לזרוק למעיל.
מגישים עם חצאי אגסים ומיצי המחבת הנותרים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.