סלט תרד עם אגסים, בצל אדום, חמוציות ואגוזי לוז קלויים
סלט תרד עם אגסים, בצל אדום, חמוציות ואגוזי לוז קלויים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. אם יש לך אבל אגסים, חרדל, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 122 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שומר וסלט תפוזים עם אגוזי לוז קלויים וחמוציות, סלט רימונים תרד עם אגסים ואגוזי לוז, ו סלט תרד עם אגוזי לוז מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, בצנצנת קטנה עם מכסה הדוק, לשלב את שמן זית, חומץ, חרדל, וסוכר. מכסים בחוזקה ולנער כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מניחים את הבצלים בקערה בינונית ומכסים במים.
מסננים היטב מתייבשים על מגבות נייר.
כדי להרכיב את הסלט, מניחים את התרד, בצל, ואגסים בקערה גדולה. תן את הרוטב לרעוד של הרגע האחרון ויוצקים, לאט לאט, על הסלט עד הירוקים לבושים כראוי. לזרוק מעיל באופן שווה, ואז לטעום ולהתאים תיבול עם יותר מלח ופלפל. מסדרים את הסלט בקערה גדולה ומפזרים את חמוציות ואגוזי לוז מעל.