קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סלט תרד עם אגסים, בצל אדום, חמוציות ואגוזי לוז קלויים

סלט תרד עם אגסים, בצל אדום, חמוציות ואגוזי לוז קלויים
סלט תרד עם אגסים, בצל אדום, חמוציות ואגוזי לוז קלויים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. אם יש לך אבל אגסים, חרדל, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 122 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שומר וסלט תפוזים עם אגוזי לוז קלויים וחמוציות, סלט רימונים תרד עם אגסים ואגוזי לוז, ו סלט תרד עם אגוזי לוז מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, בצנצנת קטנה עם מכסה הדוק, לשלב את שמן זית, חומץ, חרדל, וסוכר. מכסים בחוזקה ולנער כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
מניחים את הבצלים בקערה בינונית ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בואו לעמוד במשך 30 דקות.
4
מסננים היטב מתייבשים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
כדי להרכיב את הסלט, מניחים את התרד, בצל, ואגסים בקערה גדולה. תן את הרוטב לרעוד של הרגע האחרון ויוצקים, לאט לאט, על הסלט עד הירוקים לבושים כראוי. לזרוק מעיל באופן שווה, ואז לטעום ולהתאים תיבול עם יותר מלח ופלפל. מסדרים את הסלט בקערה גדולה ומפזרים את חמוציות ואגוזי לוז מעל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ירוקירוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מגישים באופן מיידי.