סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה
סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת חרדל מלא, מלח כשר, תפוזי טבור ובצל. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה, סלט תרד חם עם בייקון, אגוזי מלך וגבינת עיזים, ו סלט תרד גבינת עיזים עם קרום עשב חם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים קליפה וגוש לבן מתפוזים בעזרת סכין קטנה וחדה. עבודה על מסננת להגדיר מעל קערה, לחתוך קטעים כתומים ללא ממברנות, לתת קטעים לרדת לתוך מסננת.
חותכים גבינת עיזים לרבעים ויוצרים בעדינות לדיסק. טובלים לתוך אגוזי פקאן בכל דיסק לציפוי.
אופים על תבנית אפייה קטנה באמצע התנור עד לחימום, כ -5 דקות.
מדדו 1 כף מיץ תפוזים מהקערה והקציפו יחד עם חרדל, חומץ, מלח וסוכר בקערה גדולה.
מוסיפים שמן ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חלקים של תרד, בצל ותפוז להלבשה וזורקים היטב. מתבלים בפלפל. מחלקים בין 4 צלחות סלט ומעבירים בזהירות 1 דיסק גבינת עיזים לכל סלט.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרג סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה]()
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.