סלט תרד קל ומדהים
אם יש לכם תרד, ביצים מבושלות קשות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו לזניה מדהימה (לא להרתיח, קל), אנצ'ילדות נהדרות עם גבינה ועוף., ו רוטב הבשר הקל של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון למחבת מעל חום בינוני, ומבשלים עד השחמה פריך, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר כדי לספוג שומן עודף. להתפורר בייקון כאשר מגניב.
מניחים את התרד לתוך קערת סלט גדולה, ומפזרים את הבייקון, ביצים מבושלות קשות, ובצל. בעדינות לזרוק את הסלט.
בקערה, להקציף יחד את הסוכר, קטשופ, שמן צמחי, חומץ, ורוטב ווסטרשייר עד שהסוכר מומס.
יוצקים את הרוטב על הסלט, וזורקים ביסודיות כדי לשלב את כל החומרים.