סלט תרד שקדים
סלט תרד שקדים עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה נהדר. נסו סלט שקדים תרד, סלט תרד שקדים, ו תרד סיני-סלט שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ויניגרט, מערבבים יחד חרדל, שום, סוכר, מיץ לימון וחומץ בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בשמן זית עד התערובת חלקה ומבריקה.
עבור שקדים מסוכרים, מחממים תנור ל 250 מעלות F.
מניחים גיליון של רדיד משומן היטב על השיש.
מניחים סוכר בסיר בינוני נקי מאוד ומכסים עם 2 כפות מים ומיץ לימון.
מניחים שקדים על תבנית אפייה ומניחים בתנור. מביאים סוכר ומים לרתיחה, ומרתיחים עד שהסוכר הופך לחום זהוב עמוק, מתערבל מדי פעם כדי להבטיח אפילו צבע. מערבבים שקדים חמים, ומיד להפיץ שקדים מצופים על נייר מוכן. (הקפידו לא לגעת בהם-סוכר מקורמל הוא חם מאוד.) מגניב לחלוטין, ואז לחתוך בערך או לשבור לחתיכות קטנות.
כדי להרכיב סלט, מקום תרד, שקדים מסוכרים, חמוציות וגבינת עיזים בקערה גדולה. לזרוק בקלילות עם רוטב ומגישים מיד.