קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סליידרס עוף ממולא ריקוטה

סליידרס עוף ממולא ריקוטה
סליידרס עוף ממולא ריקוטה לוקח בערך שעתיים מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 593 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, שמן זית, ריקוטה חלבית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף ממולא ריקוטה , עוף ממולא ריקוטה ועשבי תיבול , וחזה עוף ממולא ריקוטה .

הוראות

1
בתנור הולנדי עם תחתית כבדה על אש נמוכה מוסיפים את שמן הזית והבצל. אל תזוז עד שהם מתחילים לקבל צבע חום מעט, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
מאש וויסקימאש וויסקי
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בינתיים טוחנים את העוף במעבד מזון עד לקבלת בשר שמנמן אך אחיד ב-10 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מגרדים לקערה ומערבבים פנימה את הריקוטה, ווסטרשייר, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים היטב. יוצרים מתערובת העוף קציצות קטנות, בקוטר של כ-3 ס"מ ובגובה של כ-2 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
5
מניחים על מגש דפים ומקררים.
6
לאחר שכל הבצלים מקורמלים, מכסים עם הוויסקי ומוסיפים את הסוכר 2 כפות מלח ו-1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
נותנים לבצל להתקרמל עוד 10 דקות, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מחממים את התנור ל-200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מחממים מחבת מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה, כ-5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את השמן הצמחי ובקבוצות, מבשלים את המחוונים עד שמדחום בשר רושם 165 מעלות F במרכז, כ-5 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
מוציאים מהתבנית ומחזיקים חם על תבנית בתנור. ממשיכים עד שכל המחוונים מבושלים. מחמאים את הלחמניות וצולים במחבת על אש בינונית-גבוהה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להרכבה, מניחים סליידר עוף על הגליל התחתון, מעליו את ריבת הבצל ומורחים את רוטב האי 18,000 על הגליל העליון.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
מקשטים בחנית קורנישון או מלפפון חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
14
מגישים מיד.
15
במעבד מזון מערבבים את החלמונים במשך 10 שניות עד שהם יוצרים סרט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
16
מוסיפים את מיץ הלימון ומוסיפים לאט את השמן בזרם יציב ועדין. כשהמיונז בצבע בהיר וכל השמן משולב, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב החם, הצלפים והקטשופ.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מערבבים היטב.