סליידרס עוף ממולא ריקוטה
סליידרס עוף ממולא ריקוטה לוקח בערך שעתיים מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 593 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, שמן זית, ריקוטה חלבית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף ממולא ריקוטה , עוף ממולא ריקוטה ועשבי תיבול , וחזה עוף ממולא ריקוטה .
הוראות
בתנור הולנדי עם תחתית כבדה על אש נמוכה מוסיפים את שמן הזית והבצל. אל תזוז עד שהם מתחילים לקבל צבע חום מעט, כשעה.
בינתיים טוחנים את העוף במעבד מזון עד לקבלת בשר שמנמן אך אחיד ב-10 פולסים קצרים.
מגרדים לקערה ומערבבים פנימה את הריקוטה, ווסטרשייר, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל והפטרוזיליה.
מערבבים היטב. יוצרים מתערובת העוף קציצות קטנות, בקוטר של כ-3 ס"מ ובגובה של כ-2 ס"מ.
מניחים על מגש דפים ומקררים.
לאחר שכל הבצלים מקורמלים, מכסים עם הוויסקי ומוסיפים את הסוכר 2 כפות מלח ו-1 כפית פלפל.
נותנים לבצל להתקרמל עוד 10 דקות, ואז מניחים בצד.
מחממים את התנור ל-200 מעלות F.
מחממים מחבת מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה, כ-5 דקות.
מוסיפים את השמן הצמחי ובקבוצות, מבשלים את המחוונים עד שמדחום בשר רושם 165 מעלות F במרכז, כ-5 דקות מכל צד.
מוציאים מהתבנית ומחזיקים חם על תבנית בתנור. ממשיכים עד שכל המחוונים מבושלים. מחמאים את הלחמניות וצולים במחבת על אש בינונית-גבוהה עד להזהבה.
להרכבה, מניחים סליידר עוף על הגליל התחתון, מעליו את ריבת הבצל ומורחים את רוטב האי 18,000 על הגליל העליון.
מקשטים בחנית קורנישון או מלפפון חמוץ.
במעבד מזון מערבבים את החלמונים במשך 10 שניות עד שהם יוצרים סרט.
מוסיפים את מיץ הלימון ומוסיפים לאט את השמן בזרם יציב ועדין. כשהמיונז בצבע בהיר וכל השמן משולב, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב החם, הצלפים והקטשופ.