סלמון Sockeye ארז-קרש עם ויניגרט אגוזי לוז
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, חרדל דיז'ון, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלמון עץ ארז, סלמון עץ ארז, ו סלמון רום עץ ארז.
הוראות
משרים את קרש הצלייה במים כדי לכסות במשך 2 שעות, שמירה על אותו שקוע. (הגדרת פחית שעועית על הקרש עובד היטב.) לאחר מכן, מחממים גריל גז בינוני-נמוך heat.To הפוך את ויניגרט, במעבד מזון או בלנדר, מערבולת חומץ, שאלוט, חרדל, דבש, ומיץ לימון עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמנים, עיבוד עד משולב היטב, ולאחר מכן להעביר את התערובת לקערה קטנה.
לטאטא אגוזי לוז ופטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מברישים את הסלמון בשמן ומפזרים את התיבול.
מניחים את הפילה על הקרש, צד העור למטה, ומניחים את הקרש במרכז הגריל. מכסים ומבשלים על הגריל עד רק מבושל דרך, עם המכסה סגור, על 10 עד 15 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית קורא 135 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא.
מגישים ממש על הקרש, עם ויניגרט טפטף על גבי.עוד מתכונים סלמון על הרפובליקה מזון: סלמון עטוף פרושוטו
סלמון ותרד Piegriled סלמון בקליפות תירס