קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון Sockeye ארז-קרש עם ויניגרט אגוזי לוז

סלמון Sockeye ארז-קרש עם ויניגרט אגוזי לוז
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, חרדל דיז'ון, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלמון עץ ארז, סלמון עץ ארז, ו סלמון רום עץ ארז.

הוראות

1
משרים את קרש הצלייה במים כדי לכסות במשך 2 שעות, שמירה על אותו שקוע. (הגדרת פחית שעועית על הקרש עובד היטב.) לאחר מכן, מחממים גריל גז בינוני-נמוך heat.To הפוך את ויניגרט, במעבד מזון או בלנדר, מערבולת חומץ, שאלוט, חרדל, דבש, ומיץ לימון עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמנים, עיבוד עד משולב היטב, ולאחר מכן להעביר את התערובת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא אגוזי לוז ופטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. 
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מברישים את הסלמון בשמן ומפזרים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
4
מניחים את הפילה על הקרש, צד העור למטה, ומניחים את הקרש במרכז הגריל. מכסים ומבשלים על הגריל עד רק מבושל דרך, עם המכסה סגור, על 10 עד 15 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית קורא 135 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים ממש על הקרש, עם ויניגרט טפטף על גבי.עוד מתכונים סלמון על הרפובליקה מזון: סלמון עטוף פרושוטו
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פרושוטופרושוטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
סלמון ותרד Piegriled סלמון בקליפות תירס
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך