קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון Sockeye ארז-קרש עם ויניגרט אגוזי לוז

סלמון Sockeye ארז-קרש עם ויניגרט אגוזי לוז
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, חרדל דיז'ון, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלמון עץ ארז, סלמון עץ ארז, ו סלמון רום עץ ארז.

הוראות

1
משרים את קרש הצלייה במים כדי לכסות במשך 2 שעות, שמירה על אותו שקוע. (הגדרת פחית שעועית על הקרש עובד היטב.) לאחר מכן, מחממים גריל גז בינוני-נמוך heat.To הפוך את ויניגרט, במעבד מזון או בלנדר, מערבולת חומץ, שאלוט, חרדל, דבש, ומיץ לימון עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמנים, עיבוד עד משולב היטב, ולאחר מכן להעביר את התערובת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לטאטא אגוזי לוז ופטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוזי לוזאגוזי לוז
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מברישים את הסלמון בשמן ומפזרים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים את הפילה על הקרש, צד העור למטה, ומניחים את הקרש במרכז הגריל. מכסים ומבשלים על הגריל עד רק מבושל דרך, עם המכסה סגור, על 10 עד 15 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית קורא 135 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מגישים ממש על הקרש, עם ויניגרט טפטף על גבי.עוד מתכונים סלמון על הרפובליקה מזון: סלמון עטוף פרושוטו
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
פרושוטופרושוטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
סלמון ותרד Piegriled סלמון בקליפות תירס
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך