סלמון אביב עם ירקות מנטה
סלמון אביב עם ירקות מנטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך לארוז מנטה, שעועית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 118 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. Crudité האביב עם חומוס אפונה מנטה, אספרגוס ופריטטה אפונה מתוקה עם סלט האביב מנטה, ו תערובת ירקות האביב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה במשך 4 דקות. עצה באפונה ושעועית, להחזיר עד לרתיחה, ולאחר מכן להמשיך לבשל עוד 3 דקות עד תפוחי אדמה ושעועית הם מכרז. משתינים את שמן הזית, גרידת לימון ומיץ ונענע בבלנדר כדי להכין רוטב (או קוצצים דק את המטבעה ומקציפים לתוך השמן והלימון).
שים את הסלמון בצלחת חסינת מיקרוגל, עונה, ואז לשפוך את הרוטב מעל. כיסוי עם סרט נצמדות, פירס, ואז מיקרוגל על גבוה במשך 4-5 דקות עד מבושל דרך.
מסננים את הירקות, ולאחר מכן לערבב עם רוטב חם ומיצי בישול מהדגים.
מגישים את הדגים על גבי הירקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.