סלמון אלסקה בגריל חזיז בגריל
סלמון אלסקה בגריל חזיז נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, מלח, שמן בוטנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סלמון בגריל חזיז, סלמון בגריל חזיז, ו מטבל סלמון מעושן באלסקה.
הוראות
מניחים פילה סלמון בצלחת זכוכית בינונית, nonporous. בקערה בינונית נפרדת, לשלב את שמן בוטנים, רוטב סויה, חומץ, בצל ירוק, סוכר חום, שום, זנגביל, פתיתי פלפל אדומים, שמן שומשום ומלח.
להקציף יחד היטב, ויוצקים מעל הדגים. מכסים ומשרים את הדגים במקרר במשך 4 עד 6 שעות.
הכן גריל חיצוני עם גחלים על 5 אינץ ' מן השבכה, ושמן קל באח.
גריל פילה 5 אינץ 'מגחלים במשך 10 דקות לכל אינץ' של עובי, נמדד בחלק העבה ביותר, או עד דגים רק פתיתים עם מזלג. הפוך באמצע הבישול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.