סלמון אלסקני מצופה בחומוס על מצע שעועית צרפתית, בצל אדום וסלט מלפפון עם שמן לימון
סלמון אלסקני מצופה בחומוס על מצע שעועית צרפתית, בצל אדום וסלט מלפפון עם שמן לימון עשוי להיות בדיוק הצד המנה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . גשו לסופר וקנו שום, שעועית ירוקה, מלפפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון אלסקה אפוי עשיר עם לימון ושמיר, סלמון אלסקה פראי עם כרוב ניצנים ויניגרט אגוז-לימון מאכילת טוב, ו סלט סלמון אלסקה פריך.
הוראות
1
חותכים את הלימונים לשניים ולסחוט את המיץ לסיר קטן. טיפה בחצאי הלימון juiced ולהוסיף את השום, שאלוט, שמן, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מעבירים לקערה ומגניבים לטמפרטורת החדר, ואז מכסים ומקררים בין לילה. (אם לא תכננת מראש, פשוט תן לשמן לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.) מסננים את השמן, לחיצה קשה על המוצקים לפני לזרוק אותם. טעם של מלח. שמן לימון ישמור, מכוסה ומקורר, במשך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שים את החומוס, שום, טחינה, מיץ לימון, מלח ופלפל לתוך מעבד מזון ודופק עד החומוס קצוץ גס. לגרד את הצדדים של הקערה. הפעל את המעבד שוב טפטוף בשמן. לעבד עד החומוס הוא חלק, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לגרד את החומוס לתוך קערה, לכסות אותו, ולהניח אותו בצד בטמפרטורת החדר עד הצורך, או לכסות ולקרר עד יום 1. תחזיר את החומוס לטמפרטורת החדר לפני שאתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שום גויה®
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
טחינה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים את המלפפון, בצל, שעועית ירוקה בקערה. מכסים ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
ענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מיקום מתלה תנור 6 אינץ ' מן broiler ולחמם את broiler.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת תבנית אפייה עם שמן להחליק אותו תחת broiler כדי לחמם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
שים את קמח התירס, קמח ומלח ים בקערה רדודה וקצף לשלב. טובלים את צד העור של הסלמון לתוך תערובת הלחם ומניחים אותו, צד העור למטה, על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מברישים את הדג בשמן וממליחים אותו קלות. לטגן את הדג במשך 1 1/2 דקות. לשנות את הגדרת התנור ל 260° ואופים את הדגים במשך 7 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את תבנית האפייה מהתנור. התאם את מתלה התנור כך שהוא כ -3 אינץ ' מן המטגן ולהפוך את המטגן על גב.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מורחים את החלק העליון של כל פילה ברבע מהחומוס. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להפוך את הפסגות בחומוס (משטח אחיד ייתן לך בראונינג טוב יותר), ומפזרים כל פילה עם 1 כפית panko. החליקו את תבנית האפייה חזרה לתנור וצלו עד להשחמת החומוס, כ-2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי לשרת, לחלק את הסלט בין 4 צלחות ארוחת ערב, להפיץ אותו במרכז כל צלחת.
8
מפזרים כל סלט עם 1 כפית פטרוזיליה טפטוף עם 1/4 כוס שמן לימון. מניחים את הסלמון על הסלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
1/4 כוס שומן חזיר
מיונז, ועוד, לפי הצורך
9
Reprinted with permission from The Grand Central Oyster Bar and Restaurant Cookbook: Recipes & Tales From A Classic American Restaurant by Sandy Ingber with Roy Finamore. טקסט זכויות יוצרים 2013 Grand Central Oyster Bar & Restaurant Franchising Co. בע " מ.* photographs copyright 2012 by Iain Bagwell. פורסם ב 2013 על ידי Stewart, Tabori & Chang.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.