סלמון אלסקני מצופה בחומוס על מצע שעועית צרפתית, בצל אדום וסלט מלפפון עם שמן לימון
סלמון אלסקני מצופה בחומוס על מצע שעועית צרפתית, בצל אדום וסלט מלפפון עם שמן לימון עשוי להיות בדיוק הצד המנה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . גשו לסופר וקנו שום, שעועית ירוקה, מלפפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון אלסקה אפוי עשיר עם לימון ושמיר, סלמון אלסקה פראי עם כרוב ניצנים ויניגרט אגוז-לימון מאכילת טוב, ו סלט סלמון אלסקה פריך.
הוראות
1
חותכים את הלימונים לשניים ולסחוט את המיץ לסיר קטן. טיפה בחצאי הלימון juiced ולהוסיף את השום, שאלוט, שמן, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
קליפות מלימון
8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים לקערה ומגניבים לטמפרטורת החדר, ואז מכסים ומקררים בין לילה. (אם לא תכננת מראש, פשוט תן לשמן לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.) מסננים את השמן, לחיצה קשה על המוצקים לפני לזרוק אותם. טעם של מלח. שמן לימון ישמור, מכוסה ומקורר, במשך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
שים את החומוס, שום, טחינה, מיץ לימון, מלח ופלפל לתוך מעבד מזון ודופק עד החומוס קצוץ גס. לגרד את הצדדים של הקערה. הפעל את המעבד שוב טפטוף בשמן. לעבד עד החומוס הוא חלק, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לגרד את החומוס לתוך קערה, לכסות אותו, ולהניח אותו בצד בטמפרטורת החדר עד הצורך, או לכסות ולקרר עד יום 1. תחזיר את החומוס לטמפרטורת החדר לפני שאתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
צרור תרד טרי (בערך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
8 (U-12) שרימפס
טחינה
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מערבבים את המלפפון, בצל, שעועית ירוקה בקערה. מכסים ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1-1/2 אונקיות. ג'ין
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מיקום מתלה תנור 6 אינץ ' מן broiler ולחמם את broiler.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת תבנית אפייה עם שמן להחליק אותו תחת broiler כדי לחמם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
שים את קמח התירס, קמח ומלח ים בקערה רדודה וקצף לשלב. טובלים את צד העור של הסלמון לתוך תערובת הלחם ומניחים אותו, צד העור למטה, על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מברישים את הדג בשמן וממליחים אותו קלות. לטגן את הדג במשך 1 1/2 דקות. לשנות את הגדרת התנור ל 260° ואופים את הדגים במשך 7 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את תבנית האפייה מהתנור. התאם את מתלה התנור כך שהוא כ -3 אינץ ' מן המטגן ולהפוך את המטגן על גב.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מורחים את החלק העליון של כל פילה ברבע מהחומוס. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להפוך את הפסגות בחומוס (משטח אחיד ייתן לך בראונינג טוב יותר), ומפזרים כל פילה עם 1 כפית panko. החליקו את תבנית האפייה חזרה לתנור וצלו עד להשחמת החומוס, כ-2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי לשרת, לחלק את הסלט בין 4 צלחות ארוחת ערב, להפיץ אותו במרכז כל צלחת.
8
מפזרים כל סלט עם 1 כפית פטרוזיליה טפטוף עם 1/4 כוס שמן לימון. מניחים את הסלמון על הסלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
9
Reprinted with permission from The Grand Central Oyster Bar and Restaurant Cookbook: Recipes & Tales From A Classic American Restaurant by Sandy Ingber with Roy Finamore. טקסט זכויות יוצרים 2013 Grand Central Oyster Bar & Restaurant Franchising Co. בע " מ.* photographs copyright 2012 by Iain Bagwell. פורסם ב 2013 על ידי Stewart, Tabori & Chang.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.