קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

סלמון אלסקני מצופה בחומוס על מצע שעועית צרפתית, בצל אדום וסלט מלפפון עם שמן לימון

סלמון אלסקני מצופה בחומוס על מצע שעועית צרפתית, בצל אדום וסלט מלפפון עם שמן לימון
סלמון אלסקני מצופה בחומוס על מצע שעועית צרפתית, בצל אדום וסלט מלפפון עם שמן לימון עשוי להיות בדיוק הצד המנה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . גשו לסופר וקנו שום, שעועית ירוקה, מלפפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון אלסקה אפוי עשיר עם לימון ושמיר, סלמון אלסקה פראי עם כרוב ניצנים ויניגרט אגוז-לימון מאכילת טוב, ו סלט סלמון אלסקה פריך.

הוראות

1
חותכים את הלימונים לשניים ולסחוט את המיץ לסיר קטן. טיפה בחצאי הלימון juiced ולהוסיף את השום, שאלוט, שמן, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים לקערה ומגניבים לטמפרטורת החדר, ואז מכסים ומקררים בין לילה. (אם לא תכננת מראש, פשוט תן לשמן לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.) מסננים את השמן, לחיצה קשה על המוצקים לפני לזרוק אותם. טעם של מלח. שמן לימון ישמור, מכוסה ומקורר, במשך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
שים את החומוס, שום, טחינה, מיץ לימון, מלח ופלפל לתוך מעבד מזון ודופק עד החומוס קצוץ גס. לגרד את הצדדים של הקערה. הפעל את המעבד שוב טפטוף בשמן. לעבד עד החומוס הוא חלק, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לגרד את החומוס לתוך קערה, לכסות אותו, ולהניח אותו בצד בטמפרטורת החדר עד הצורך, או לכסות ולקרר עד יום 1. תחזיר את החומוס לטמפרטורת החדר לפני שאתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טחינהטחינה
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מערבבים את המלפפון, בצל, שעועית ירוקה בקערה. מכסים ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מיקום מתלה תנור 6 אינץ ' מן broiler ולחמם את broiler.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת תבנית אפייה עם שמן להחליק אותו תחת broiler כדי לחמם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
שים את קמח התירס, קמח ומלח ים בקערה רדודה וקצף לשלב. טובלים את צד העור של הסלמון לתוך תערובת הלחם ומניחים אותו, צד העור למטה, על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מברישים את הדג בשמן וממליחים אותו קלות. לטגן את הדג במשך 1 1/2 דקות. לשנות את הגדרת התנור ל 260° ואופים את הדגים במשך 7 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את תבנית האפייה מהתנור. התאם את מתלה התנור כך שהוא כ -3 אינץ ' מן המטגן ולהפוך את המטגן על גב.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מורחים את החלק העליון של כל פילה ברבע מהחומוס. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להפוך את הפסגות בחומוס (משטח אחיד ייתן לך בראונינג טוב יותר), ומפזרים כל פילה עם 1 כפית panko. החליקו את תבנית האפייה חזרה לתנור וצלו עד להשחמת החומוס, כ-2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי לשרת, לחלק את הסלט בין 4 צלחות ארוחת ערב, להפיץ אותו במרכז כל צלחת.
8
מפזרים כל סלט עם 1 כפית פטרוזיליה טפטוף עם 1/4 כוס שמן לימון. מניחים את הסלמון על הסלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
Reprinted with permission from The Grand Central Oyster Bar and Restaurant Cookbook: Recipes & Tales From A Classic American Restaurant by Sandy Ingber with Roy Finamore. טקסט זכויות יוצרים 2013 Grand Central Oyster Bar & Restaurant Franchising Co. בע " מ.* photographs copyright 2012 by Iain Bagwell. פורסם ב 2013 על ידי Stewart, Tabori & Chang.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים

מרכיבים

4(יכול להיות או להרחיק)פנקו או פירורי לחם יבש גספנקו או פירורי לחם יבש גס2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי חומוס, שטוף סחוטשימורי חומוס, שטוף סחוט4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן סויהשמן סויה1מלפפון, קלופים, זרע, פרוסמלפפון, קלופים, זרע, פרוס5(חוֹרֶף)קמח תירס משובח קרקעקמח תירס משובח קרקע2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4(יכול להיות או להרחיק)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4שיני שום, פרוסותשיני שום, פרוסות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה דקה (שעועית ירוקה דקה), חלוקה ורעננה במים קריםשעועית ירוקה דקה (שעועית ירוקה דקה), חלוקה ורעננה במים קרים0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון2לימונים, שפשףלימונים, שפשף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1צביטהקמצוץ של פלפל שחור טחינה גסקמצוץ של פלפל שחור טחינה גס1בצל אדום, חתוך לחצי ירח דקבצל אדום, חתוך לחצי ירח דק1קילוגרםפילה סלמון מלך פראי, עור עלפילה סלמון מלך פראי, עור על1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח2(חוֹרֶף)שאלוט פרוסשאלוט פרוס2(חוֹרֶף)טחינהטחינה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.