קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות24
מגזין

סלמון אסייתי שומשום

סלמון אסייתי שומשום
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 57 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סלמון אסייתי שומשום יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב שומשום אסייתי לייט, שמן זית, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סלמון שומשום אסייתי, סלמון אסייתי שומשום, ו אסייתי שומשום קוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמור 2 כפות. להתלבש לשימוש מאוחר יותר.
3
מניחים דגים על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול; מברשת עם ההלבשה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים 12 עד 15 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
הוסף הבא 3 מרכיבים; לבשל ומערבבים 4 דקות. או עד פריך במכרז.
6
הסר מהחום; מערבבים ברוטב שמור.
7
ירקות מבושלים כפית על צלחת הגשה; למעלה עם דגים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בצלבצל
דגיםדגים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.