קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות6
ציון בריאות94
מגזין

סלמון, אספרגוס, סלט אורזו עם ויניגרט לימון שמיר

סלמון, אספרגוס, סלט אורזו עם ויניגרט לימון שמיר
סלמון, אספרגוס, סלט Orzo עם ויניגרט שמיר לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל, פילה סלמון, ויניגרט שמיר לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אספרגוס סלמון סלט Orzo עם ויניגרט שמיר לימון (חמישה מרכיב יום שישי), סלט אספרגוס ושרימפס עם ויניגרט שמיר לימון, ו אורזו האביב עם אספרגוס, לימון ושמיר.

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הוסף אספרגוס; לבשל 3 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
הסר אספרגוס ממים עם מלקחיים או כף מחוררת, הזמנת מים במחבת. לצלול אספרגוס לתוך מי קרח; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
להחזיר מים שמורים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
6
הוסף אורזו, ומבשלים על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
7
בעוד אורזו מבשל, מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
8
מניחים דגים על מחבת ברוילר מצופה בנייר כסף מצופה ספריי בישול. צלייה 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness. באמצעות 2 מזלגות, לשבור דגים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מערבבים דגים, אורזו, אספרגוס, בצל, ויניגרט שמיר לימון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו