סלמון, אספרגוס, סלט אורזו עם ויניגרט לימון שמיר
סלמון, אספרגוס, סלט Orzo עם ויניגרט שמיר לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל, פילה סלמון, ויניגרט שמיר לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אספרגוס סלמון סלט Orzo עם ויניגרט שמיר לימון (חמישה מרכיב יום שישי), סלט אספרגוס ושרימפס עם ויניגרט שמיר לימון, ו אורזו האביב עם אספרגוס, לימון ושמיר.
הוראות
להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף אספרגוס; לבשל 3 דקות או עד פריך-מכרז.
הסר אספרגוס ממים עם מלקחיים או כף מחוררת, הזמנת מים במחבת. לצלול אספרגוס לתוך מי קרח; לנקז ולהניח בצד.
להחזיר מים שמורים לרתיחה.
הוסף אורזו, ומבשלים על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אורזו מבשל, מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל.
מניחים דגים על מחבת ברוילר מצופה בנייר כסף מצופה ספריי בישול. צלייה 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness. באמצעות 2 מזלגות, לשבור דגים לחתיכות גדולות.
מערבבים דגים, אורזו, אספרגוס, בצל, ויניגרט שמיר לימון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות למעיל.