סלמון אפוי בזיגוג הויסין
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון אפוי הויסין עשוי להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-4242 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב הויסין, סוכר, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: סלמון בזיגוג הויסין, סלמון מזוגג הויסין, ו סלמון מזוגג ודבש.
הוראות
מערבבים את רוטב הויסין, רוטב סויה, מיץ ליים, סוכר ושום יחד בקערה. לטעום ולהתאים את הטעם שלך (יותר מיץ ליים אם מתוק מדי, יותר סוכר אם חומצי מדי).
להשרות את הסלמון: מעיל את חתיכות הסלמון במרינדה וצינה במשך 30 דקות עד 1 שעה.
לטגן את הסלמון: להגדיר את המדף ב broiler שלך כ 6 אינץ ' מתחת אלמנט החימום. הפעל את המטגן. מעט גריז מחבת מצופה בנייר כסף עם שמן צמחי.
מסדרים את חתיכות הסלמון בצד העור למטה (אם הפילה שלך עדיין יש עור בצד אחד) על המחבת ולצייר עם קצת יותר של המרינדה.
מטאטאים עד הסוף, על 5-10 דקות, בהתאם לעובי של פילה סלמון והחום של broiler שלך.
מגישים עם אורז מאודה. אספרגוס או סלט כרוב אסייתי יעבוד טוב כמו תוספות לסלמון הזה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.