קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סלמון אפוי בזיגוג הויסין

סלמון אפוי בזיגוג הויסין
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון אפוי הויסין עשוי להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-4242 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב הויסין, סוכר, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: סלמון בזיגוג הויסין, סלמון מזוגג הויסין, ו סלמון מזוגג ודבש.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הויסין, רוטב סויה, מיץ ליים, סוכר ושום יחד בקערה. לטעום ולהתאים את הטעם שלך (יותר מיץ ליים אם מתוק מדי, יותר סוכר אם חומצי מדי).
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להשרות את הסלמון: מעיל את חתיכות הסלמון במרינדה וצינה במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
לטגן את הסלמון: להגדיר את המדף ב broiler שלך כ 6 אינץ ' מתחת אלמנט החימום. הפעל את המטגן.  מעט גריז מחבת מצופה בנייר כסף עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסדרים את חתיכות הסלמון בצד העור למטה (אם הפילה שלך עדיין יש עור בצד אחד) על המחבת ולצייר עם קצת יותר של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מטאטאים עד הסוף, על 5-10 דקות, בהתאם לעובי של פילה סלמון והחום של broiler שלך.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מגישים עם אורז מאודה. אספרגוס או סלט כרוב אסייתי יעבוד טוב כמו תוספות לסלמון הזה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.