קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סלמון אפוי בזיגוג הויסין

סלמון אפוי בזיגוג הויסין
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון אפוי הויסין עשוי להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-4242 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב הויסין, סוכר, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: סלמון בזיגוג הויסין, סלמון מזוגג הויסין, ו סלמון מזוגג ודבש.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הויסין, רוטב סויה, מיץ ליים, סוכר ושום יחד בקערה. לטעום ולהתאים את הטעם שלך (יותר מיץ ליים אם מתוק מדי, יותר סוכר אם חומצי מדי).
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להשרות את הסלמון: מעיל את חתיכות הסלמון במרינדה וצינה במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
לטגן את הסלמון: להגדיר את המדף ב broiler שלך כ 6 אינץ ' מתחת אלמנט החימום. הפעל את המטגן.  מעט גריז מחבת מצופה בנייר כסף עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסדרים את חתיכות הסלמון בצד העור למטה (אם הפילה שלך עדיין יש עור בצד אחד) על המחבת ולצייר עם קצת יותר של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מטאטאים עד הסוף, על 5-10 דקות, בהתאם לעובי של פילה סלמון והחום של broiler שלך.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מגישים עם אורז מאודה. אספרגוס או סלט כרוב אסייתי יעבוד טוב כמו תוספות לסלמון הזה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.