סלמון אפוי מגש עם זיתים, שעועית ירוקה, אנשובי ועגבניות
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, על שמן זית, על שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. מתכונים דומים: אנשובי, עגבניות ושעועית ירוקה קוסקוס, שעועית ירוקה עם עגבניות, זיתים וביצים, ו שעועית ירוקה, עגבניות וזיתים שחורים.
הוראות
1
זנב שעועית ירוקה, blanch אותם עד במכרז במים מלוחים, רותחים, ולנקז. שים בקערה עם עגבניות הדובדבן והזיתים המסטולים. זרוק פנימה את שמן הזית וקמצוץ מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
מלח ופלפל
שעועית ירוקה
שמן זית
זיתים
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
תנו לפילה הסלמון שטיפה מהירה מתחת לברז ותתייבשו עם מגבות נייר מטבח. לסחוט את המיץ של 1/2 לימון על פילה, משני הצדדים, ולאחר מכן עונה שני הצדדים עם מלח ופלפל לטפטף קצת שמן זית מעל. מחממים את התנור ומגש קלייה בטמפרטורה הגבוהה ביותר. שים שלך 4 פילה של סלמון בקצה 1 של מגש קלייה. לזרוק את בזיליקום לתוך שעועית ירוקה, זיתים ועגבניות ומניחים את התערובת בקצה השני של המגש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלמון
שעועית ירוקה
שמן זית
עגבנייה
זיתים
באזיל!
מיץ
לימון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
תנור
3
הנח את האנשובי מעל השעועית הירוקה. צלי בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור ומגישים עם רבעי לימון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
אנשובי
לימון
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
זה טעים מאוד עם קצת מיונז תוצרת בית או איולי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
איולי
5
לרסק את השום עם מלח במרגמה ועלי (אם אין לך מרגמה ועלי אתה יכול דק מאוד קוצצים את השום).
מרכיבים שתצטרך
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
6
מניחים את חלמון הביצה וחרדל בקערה ולהקציף. ואז להתחיל להוסיף שמן זית שלך קצת אחר קצת. ברגע שאתה כבר מעורבב בחצי כוס שמן זית אתה יכול להתחיל להוסיף את השאר בכמויות גדולות יותר. כאשר הוספת את כל זה, אתה יכול להוסיף את השום ולימון (לפי הטעם) וכל טעמים נוספים כגון בזיליקום, צמרות שומר, שמיר, אגוזים צלויים קצוצים. כדי לסיים רק העונה כדי לטעום עם מלח, פלפל שחור טחון טרי ומיץ לימון.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hay Shed Hill קלשון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.