קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

סלמון אפוי מגש עם זיתים, שעועית ירוקה, אנשובי ועגבניות

סלמון אפוי מגש עם זיתים, שעועית ירוקה, אנשובי ועגבניות
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, על שמן זית, על שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. מתכונים דומים: אנשובי, עגבניות ושעועית ירוקה קוסקוס, שעועית ירוקה עם עגבניות, זיתים וביצים, ו שעועית ירוקה, עגבניות וזיתים שחורים.

הוראות

1
זנב שעועית ירוקה, blanch אותם עד במכרז במים מלוחים, רותחים, ולנקז. שים בקערה עם עגבניות הדובדבן והזיתים המסטולים. זרוק פנימה את שמן הזית וקמצוץ מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
מלח ופלפלמלח ופלפל
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שמן זיתשמן זית
זיתיםזיתים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תנו לפילה הסלמון שטיפה מהירה מתחת לברז ותתייבשו עם מגבות נייר מטבח. לסחוט את המיץ של 1/2 לימון על פילה, משני הצדדים, ולאחר מכן עונה שני הצדדים עם מלח ופלפל לטפטף קצת שמן זית מעל. מחממים את התנור ומגש קלייה בטמפרטורה הגבוהה ביותר. שים שלך 4 פילה של סלמון בקצה 1 של מגש קלייה. לזרוק את בזיליקום לתוך שעועית ירוקה, זיתים ועגבניות ומניחים את התערובת בקצה השני של המגש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
מיץמיץ
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
3
הנח את האנשובי מעל השעועית הירוקה. צלי בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור ומגישים עם רבעי לימון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
אנשוביאנשובי
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
זה טעים מאוד עם קצת מיונז תוצרת בית או איולי.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
איוליאיולי
5
לרסק את השום עם מלח במרגמה ועלי (אם אין לך מרגמה ועלי אתה יכול דק מאוד קוצצים את השום).
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
מניחים את חלמון הביצה וחרדל בקערה ולהקציף. ואז להתחיל להוסיף שמן זית שלך קצת אחר קצת. ברגע שאתה כבר מעורבב בחצי כוס שמן זית אתה יכול להתחיל להוסיף את השאר בכמויות גדולות יותר. כאשר הוספת את כל זה, אתה יכול להוסיף את השום ולימון (לפי הטעם) וכל טעמים נוספים כגון בזיליקום, צמרות שומר, שמיר, אגוזים צלויים קצוצים. כדי לסיים רק העונה כדי לטעום עם מלח, פלפל שחור טחון טרי ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
חלמון ביצהחלמון ביצה
חרדלחרדל
שומרשומר
שוםשום
באזיל!באזיל!
לימוןלימון
שמירשמיר
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hay Shed Hill קלשון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonne
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonne
 מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומה פירות שרדונה ללא השפעת אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופיים בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות זיפי נקי מאזנת את אופי הפרי המתוק וכתוצאה מכך חיך טרי ובהיר. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה unwooded לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.