סלמון אפוי עטוף בנייר כסף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון אפוי עטוף בנייר כסף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, סלמון, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: לסכל עטוף בצד של סלמון עם לימון ורוזמרין, סלמון חרדל דבש ואספרגוס (עטוף בנייר כסף), ו סלמון אפוי בנייר כסף.
הוראות
מניחים כל פילה על פיסת נייר אלומיניום כי כבר ריססו עם תרסיס ירקות לא מקל. פילה העליון באופן שווה עם פרוסות בצל, חמאה חתוכה לקוביות, פרוסות לימון וסוכר חום. מקפלים על רדיד אלומיניום בחוזקה לעשות מנות; לעשות כמה חורים בחלק העליון של מנות עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח. סדר מנות על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 375 מעלות במשך 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.