סלמון אפוי קל עם תרד נבול וסלסה תות יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 237 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 120 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עלי תרד תינוק, jalapeño, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון צרוב עם תרד נבול, סלמון טעים בריא עם תרד נבול, ו סלמון מזוגג מיסו עם תרד נבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הסלמון על תבנית אפייה ומפזרים גרידת לימון וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעליים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים במשך 15 עד 18 דקות או עד מבושל דרך.בינתיים, מניחים את התותים, קיווי, מלפפון, jalapeño, מנטה 1 כף מיץ לימון בקערה בינונית לזרוק עד בשילוב. תניח בצד.
מוסיף את התרד, עם מים עדיין נצמדים עלים, לכסות ולבשל 5 דקות או עד נבול, ערבוב מדי פעם.מערבבים את הנותרים 1 כף מיץ לימון.מחלקים את התרד בין 4 צלחות, העליון עם סלמון וסלסה ומגישים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.