סלמון בגריל ברוטב חמאת לימון ועשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם רוטב חמאה לימון עשב. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמיר, מיץ לימון, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלמון בגריל עם עשבי תיבול וחמאת לימון מאייר, פילה סלמון בגריל עם לימון-חמאה - שום רוטב, ו סלמון עם חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בסיר קטן, לשלב שאלוט, יין 3 כפות מיץ לימון. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; לבשל 5 עד 7 דקות או עד התערובת מצטמצמת על 2 עד 3 כפות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים חמאה קרה 1 כף בכל פעם עד שכל אחד הוא מעורבב היטב. מערבבים בשמיר, עירית ו 1/8 כפית פלפל. כיסוי כדי להתחמם.
בקערה קטנה, לשלב שמן 1 כף מיץ לימון; לערבב היטב.
מפזרים מלח 1/4 פלפל כפית.
כאשר הגריל מחומם, במקום סלמון, צד העור למעלה, על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה פעם אחת צחצוח מדי פעם עם כל תערובת שמן הנותרים. במידת הצורך, לחמם רוטב חמאה על אש נמוכה מאוד, ערבוב כל הזמן.
מגישים סלמון עם רוטב חמאה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.