סלמון בגריל לימון
סלמון בגריל לימון נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 278 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פלפל, פילה סלמון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. נסו סלמון בגריל עם לימון סויה, סלמון בגריל עם לימון, ו סלמון בגריל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול קרשים ארז עם חפץ כבד במיכל גדול.
מוסיפים מים לכיסוי, ומשרים לפחות 8 שעות.
שלב שמיר הבא 5 מרכיבים; להפריש.
מפזרים מלח ופלפל באופן שווה על סלמון.
הסר קרשים ארז ממים, ומניח קרשים על באח בישול על גריל.
קרשים ספוגים בגריל, מכוסים במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
2 דקות או עד קרשים מתחילים לעשן קלות.
מניחים 2 פילה על כל קרש ארז, גריל, מכוסה מכסה גריל, 15 עד 18 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
הסר דגים מקרשים ללוחות המשרתים בודדים באמצעות מרית. (בזהירות להסיר קרשים מגריל באמצעות מלקחיים.) תערובת עשב כפית על דגים, ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.