סלמון בגריל מצופה שקדים ותבלינים
סלמון בגריל מצופה שקדים ותבלינים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, זרעי כוסברה, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון מצופה תבלינים, סלמון מצופה תבלינים עם תפוחי אדמה מטוגנים ותרד, ו סלמון מצופה תבלינים עם סלק ג'ינג'ר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני גבוה, שקדים טוסט, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, על 3 דקות.
בואו מגניב, ואז קוצצים דק ולהעביר לקערה.
באותו מחבת, כוסברה טוסט זרעי כמון עד ריחני, על 2 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
בואו מגניב, ואז לטחון גס במטחנת תבלינים. טוסט ושומשום לטחון באותו אופן.
מוסיפים תבלינים טחונים ושומשום לשקדים יחד עם טימין, 3/4 כפית. מלח ופלפל.
סלמון העונה עם מלח שנותר.
צחצח את הצד חסר העור של פילה עם ביצה לבן, ולאחר מכן מעיל עם תערובת שקדים-תבלינים, לחיצה מעט כך שהוא שומר על דגים.
הכינו גריל גז או פחם לחום עקיף. אם משתמשים בגריל גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור. כאשר הטמפרטורה בתוך הגריל מגיע 400, להרים מכסה ולכבות את אחד המבערים, יצירת אזור חום עקיף. אם באמצעות גריל פחם, אור 50 עד 60 בריחים ולתת לשרוף עד רק מכוסה אפר, 20 עד 30 דקות. תלש אותם בצד אחד, משאיר שטח פנוי לבישול עקיף.
מקפלים שני 12-by 18-in. חתיכות של רדיד אלומיניום כבד חובה בחצי widthwise כדי ליצור מלבנים. באמצעות קצה של סכין קטנה, לעשות חורים מלבנים על 2 ב. בנפרד ולהרחיב כל חור לגודל של אגורה. גריז לסכל עם שמן זית; להגדיר על חום ישיר במשך 2 דקות.
מברשת קליפות סלמון עם שמן ולהגדיר 2 פילה, צד העור למטה, על כל מלבן לסכל. מכסים גריל (אם משתמשים בפחם, פתחי אוורור על מכסה) ומבשלים דגים עד שהעור הוא חום בהיר באמת רוחש, 5 עד 6 דקות. באמצעות מלקחיים, להחליק לסכל חום עקיף, כיסוי, ומבשלים עד כל אבל העליון 1/4 ב. מבושל, 3 עד 8 דקות. להחליק דגים בחזרה על חום ישיר, כיסוי, ומבשלים עד דגים מבושלים דרך (לחתוך כדי לבדוק) והעור הוא השחמה פריך, על 3 דקות.
העברת רדיד עם סלמון לסדין אפייה ללא מסגרת, הזזה מרית עוגה אופסט או מרית דקה אחרת בין עור סלמון לסכל, דגים חופשיים מאוד בעדינות מנייר אלומיניום.
מגישים עם קוסקוס herbed פשוט, אם אתה רוצה.