סלמון בגריל סויה דבש עם אדממה ואורז חום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקטרית? סלמון בגריל סויה דבש עם אדממה ואורז חום יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם ג'ינג'ר, אורז חום, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בשומשום השחור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה טחינה פשתן דבש בריא כמו קינוח. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה נהדר. נסו סלמון בגריל סויה דבש עם אדממה, סלמון בגריל סויה דבש עם אדממה, ו טריאקי-אורז חום מזוגג והמבורגרים אדממה עם אננס בגריל ובצל ירוק פריך עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את הגריל על אש ישירה בינונית-גבוהה.
מברישים שמן על סורגי הגריל.
קוצצים דק את הכוסברה והבצל הירוק, ומערבבים פנימה 2 כפיות מהשמן והג ' ינג ' ר.
חותכים שני חריצים באורך 3 אינץ ' דרך העור לאורך בתחתית פילה הסלמון, עוברים בערך באמצע הסלמון. ממלאים באופן שווה את החריצים בתערובת העשבים.
מפזרים את הדג בכל רחבי 1/2 כפית מלח ומעט פלפל.
מערבבים יחד את הדבש, מיץ הליים ורוטב הסויה לתערובת אחידה.
מניחים את הסלמון בצד העור כלפי מעלה על הגריל ומבשלים עד שהוא מסומן היטב, 3 עד 4 דקות. הופכים את הסלמון וממשיכים לבשל, מברישים את החלקים ברוטב, עד שהדג מבושל, כ -3 עד 4 דקות נוספות.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים את החלקים עם השומשום.
שלב את האדממה, 1 כף מים ו -1 / 4 כפית מלח בקערה המתאימה למיקרוגל. מבשלים על גבוה עד שהם חמים, כ -3 דקות.
מחלקים את הסלמון, האדממה, האורז החום והטריזים הכתומים באופן שווה בין ארבע צלחות.
מגישים כל אחד עם כוס חלב.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. לואי ג ' אדו פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![לואי ג ' אדו פינו נואר]()
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.