קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר

סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר
סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן גשו לסופר וקנו חמאה, פילה סלמון, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר, סלמון בגריל עם חמאת מלפפונים חמוצים, ו סלמון בגריל עם חמאת שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק גריל. בקערה קטנה, למזג את החמאה עם חמוצים חתוכים לקוביות, טרגון וחרדל ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טרגוןטרגון
חרדלחרדל
חמוציםחמוצים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
2
לשפשף את הסלמון עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, צד העור למטה, עד העור הוא חרוך קלות פריך, על 3 דקות. באמצעות מרית מתכת, להפוך את פילה וגריל עד בקושי נעשה במרכז, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
3
תעביר את הסלמון לצלחות. למעלה עם החמאה מלפפון חמוץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמירחמוצים שמיר
חמאהחמאה
סלמוןסלמון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.