סלמון בגריל עם סלסת מנגו-קוקוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלמון בגריל עם סלסן מנגו-קוקוס. מתכון זה מכין 5 מנות עם 334 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם שמן זית, פובלנו צ'ילה, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קוקוס ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים וג'לי עוגיות סנדוויץ' קשיו קוקוס (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 87%. מתכונים דומים: סלמון ליים בגריל עם אבוקדו-מנגו סלסן ואורז קוקוס, סלמון בגריל עם סלסת מנגו, ו סלמון בגריל עם סלסת מנגו.
הוראות
מניחים את פובלנו צ ' ילה על תבנית מרופדת בנייר כסף; צולים 10 דקות או עד להשחרה, הופכים מדי פעם.
מניחים צ ' ילה מושחרת בשקית ניילון עם רוכסן, ואוטמים.
תן לעמוד 15 דקות. קולפים וחותכים את צ ' ילה לשניים לאורכה. מחק זרעים וקרום. קוצצים דק.
שלב בקערה בינונית את הצ ' ילה, הצנוניות, הקוקוס, מיץ הליים, שמן הזית, הכוסברה הטרייה ושן השום. מכסים ומשרים במקרר למשך 30 דקות או למשך הלילה. מערבבים פנימה את המנגו הקוביות.
מניחים סלמון, בצד העור כלפי מטה, על מתלה הגריל. גריל 10 דקות או עד דגים פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים עם סלסה; מקשטים בענפי כוסברה, אם רוצים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. גוף קל, נמוך טאנין אדום כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאפיס לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -13 דולר.
![לפיס לונה שרדונה]()
לפיס לונה שרדונה
גרידת תפוז, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. בעל גוף מלא, רענן ומלא חיים, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור חמאה מלוח.