קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות97
מגזין

סלמון בגריל עם סלסת מנגו-קוקוס

סלמון בגריל עם סלסת מנגו-קוקוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלמון בגריל עם סלסן מנגו-קוקוס. מתכון זה מכין 5 מנות עם 334 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם שמן זית, פובלנו צ'ילה, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קוקוס ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים וג'לי עוגיות סנדוויץ' קשיו קוקוס (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 87%. מתכונים דומים: סלמון ליים בגריל עם אבוקדו-מנגו סלסן ואורז קוקוס, סלמון בגריל עם סלסת מנגו, ו סלמון בגריל עם סלסת מנגו.

הוראות

1
מניחים את פובלנו צ ' ילה על תבנית מרופדת בנייר כסף; צולים 10 דקות או עד להשחרה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים צ ' ילה מושחרת בשקית ניילון עם רוכסן, ואוטמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
תן לעמוד 15 דקות. קולפים וחותכים את צ ' ילה לשניים לאורכה. מחק זרעים וקרום. קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
שלב בקערה בינונית את הצ ' ילה, הצנוניות, הקוקוס, מיץ הליים, שמן הזית, הכוסברה הטרייה ושן השום. מכסים ומשרים במקרר למשך 30 דקות או למשך הלילה. מערבבים פנימה את המנגו הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים סלמון, בצד העור כלפי מטה, על מתלה הגריל. גריל 10 דקות או עד דגים פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מגישים עם סלסה; מקשטים בענפי כוסברה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. גוף קל, נמוך טאנין אדום כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאפיס לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -13 דולר.
לפיס לונה שרדונה
לפיס לונה שרדונה
גרידת תפוז, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. בעל גוף מלא, רענן ומלא חיים, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור חמאה מלוח.