קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

סלמון בגריל עם שרמולה

סלמון בגריל עם שרמולה
סלמון בגריל עם Charmoulan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכי לחנות ותרימי כמון טחון, כוסברה, כוסברה טחונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלמון Charmoula, שרימפס קולוסאלי בגריל עם שרמולה, ו כריכי עוף בגריל Charmoula.

הוראות

1
עבור שרמולה, בקערה, מערבבים מיץ לימון, שמן זית, כוסברה, פפריקה, כמון, כוסברה, קאיין, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יש לשטוף קישואים לקצץ את הקצוות; לחתוך לאורכים 1 אינץ'. לשטוף, גזע, וזרע פלפלים; לחתוך לריבועים 1 אינץ'. בקערה, מערבבים את הירקות עם 2/3 כוס charmoula. חוט על מתכת או שיפודי עץ ספוג, קישואים לסירוגין ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח. עם פינצטה או צבת needlenose, להסיר ולהשליך עצמות סיכה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
להניח גיליון כפול של רדיד כבד מעט גדול יותר סלמון על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'. הגדר דגים, צד העור למטה, על נייר כסף. לקצץ לסכל בתוך אינץ ' סביב פילה; לקפל קצוות, ואז למעלה, כדי ליצור שפה קלה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מורחים את שאר השרמולה באופן שווה על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
הכן ברביקיו: אם באמצעות גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את המבערים לבישול עקיף (אין חום במרכז) ולשמור על גבוה. אם משתמשים בפחם, תל ולהצית 60 בריחים על האש של ברביקיו עם מכסה. כשהם מנוקדים באפר אפור, תוך 15 עד 20 דקות, דוחפים כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש. הגדר מחבת טפטוף על הסורג בין גחלים. הגריל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
החלק סלמון על נייר כסף את אפיית גיליון על גריל, לא ישירות על חום. הגדר שיפודי ירקות ישירות על חום. כיסוי ברביקיו. מבשלים ירקות, הופכים פעם אחת, עד שהם משחימים ומכרז כאשר פירסינג, 10 עד 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר מן הגריל, לכסות ברביקיו שוב, ולהמשיך לבשל דגים עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 20 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
החלק תבנית אפייה גדולה וחסרת מסגרת או כמה מריות רחבות תחת רדיד ודגים כדי להעביר מגש או לוח. טאק קצוות של נייר כסף תחת דגים. הגדר שיפודי ירקות לצד ומקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.