סלמון בגריל עם שרמולה
סלמון בגריל עם Charmoulan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכי לחנות ותרימי כמון טחון, כוסברה, כוסברה טחונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלמון Charmoula, שרימפס קולוסאלי בגריל עם שרמולה, ו כריכי עוף בגריל Charmoula.
הוראות
עבור שרמולה, בקערה, מערבבים מיץ לימון, שמן זית, כוסברה, פפריקה, כמון, כוסברה, קאיין, שום, מלח ופלפל.
יש לשטוף קישואים לקצץ את הקצוות; לחתוך לאורכים 1 אינץ'. לשטוף, גזע, וזרע פלפלים; לחתוך לריבועים 1 אינץ'. בקערה, מערבבים את הירקות עם 2/3 כוס charmoula. חוט על מתכת או שיפודי עץ ספוג, קישואים לסירוגין ופלפלים.
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח. עם פינצטה או צבת needlenose, להסיר ולהשליך עצמות סיכה.
להניח גיליון כפול של רדיד כבד מעט גדול יותר סלמון על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'. הגדר דגים, צד העור למטה, על נייר כסף. לקצץ לסכל בתוך אינץ ' סביב פילה; לקפל קצוות, ואז למעלה, כדי ליצור שפה קלה.
מורחים את שאר השרמולה באופן שווה על סלמון.
הכן ברביקיו: אם באמצעות גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את המבערים לבישול עקיף (אין חום במרכז) ולשמור על גבוה. אם משתמשים בפחם, תל ולהצית 60 בריחים על האש של ברביקיו עם מכסה. כשהם מנוקדים באפר אפור, תוך 15 עד 20 דקות, דוחפים כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש. הגדר מחבת טפטוף על הסורג בין גחלים. הגריל מוכן.
החלק סלמון על נייר כסף את אפיית גיליון על גריל, לא ישירות על חום. הגדר שיפודי ירקות ישירות על חום. כיסוי ברביקיו. מבשלים ירקות, הופכים פעם אחת, עד שהם משחימים ומכרז כאשר פירסינג, 10 עד 15 דקות בסך הכל.
הסר מן הגריל, לכסות ברביקיו שוב, ולהמשיך לבשל דגים עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 20 עד 30 דקות בסך הכל.
החלק תבנית אפייה גדולה וחסרת מסגרת או כמה מריות רחבות תחת רדיד ודגים כדי להעביר מגש או לוח. טאק קצוות של נייר כסף תחת דגים. הגדר שיפודי ירקות לצד ומקשטים עם פלחי לימון.