קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

סלמון בזיגוג רימון

סלמון בזיגוג רימון
סלמון מזוגג רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1128 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מפיפ ודבי יש 10 אוהדים. אם יש לכם מיץ ליים, זנגביל, מברשתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלמון מזוגג רימון, סלמון בזיגוג רימון עם אורז ארמני, ו רימונים-זיגוג גזר.

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםנקטר אגבה (שוב, השתמשתי בדבש)נקטר אגבה (שוב, השתמשתי בדבש)2קרום: פירורי קרקר גרהםנקטר אגבה (זה לא היה זמין בחנות ליד הבית שלנו, אז השתמשתי בדבש כתחליף)נקטר אגבה (זה לא היה זמין בחנות ליד הבית שלנו, אז השתמשתי בדבש כתחליף)170פלפל האבנרומערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מוסיפים שמונה פילה סלמון חסר עור לצלחת ומעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, הפיכת דגים 3 פעמיםמערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מוסיפים שמונה פילה סלמון חסר עור לצלחת ומעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, הפיכת דגים 3 פעמים2קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון2ציפורןשיני שום טחוןשיני שום טחון4ציפורןשיני שום מרוסקותשיני שום מרוסקות1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר מגורד דקג'ינג'ר מגורד דק1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1גבינת פרמזן מגוררתגרידת ליים מגוררת דקגרידת ליים מגוררת דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה רימון (אתה יכול לעשות משלך או לרכוש אותו)מולסה רימון (אתה יכול לעשות משלך או לרכוש אותו)4קצת קישואים קצוציםמגישים עם אורז ארמנימגישים עם אורז ארמני4קצת קישואים קצוציםזה היה מתכון טוב להתחיל עם כי, טוב, זה היה טוב! טעים, למעשה. וכל כך צבעוני וחגיגי. זו הייתה דרך בריאה להתחיל את השנה החדשהזה היה מתכון טוב להתחיל עם כי, טוב, זה היה טוב! טעים, למעשה. וכל כך צבעוני וחגיגי. זו הייתה דרך בריאה להתחיל את השנה החדשה1גיליוןמעבירים את הסלמון לתבנית אפייה מעוטרת. מתבלים במלח ומברשת עם מחצית הזיגוג. מטאטאים 4 אינץ ' ממקור החום במשך 3 דקות, עד הפילה מתחיל חוםמעבירים את הסלמון לתבנית אפייה מעוטרת. מתבלים במלח ומברשת עם מחצית הזיגוג. מטאטאים 4 אינץ ' ממקור החום במשך 3 דקות, עד הפילה מתחיל חום4קצת קישואים קצוציםבעוד הסלמון סופג את כל הטעמים הטעימים האלה, להכין את הזיגוגבעוד הסלמון סופג את כל הטעמים הטעימים האלה, להכין את הזיגוג4קצת קישואים קצוציםכאשר הסלמון נעשה marinating, preheat broiler שלךכאשר הסלמון נעשה marinating, preheat broiler שלך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי4קצת קישואים קצוציםמברשת עם זיגוג הנותרים צלוי במשך 3 דקות נוספות, עד סלמון מזוגג עשיר רק מבושל דרךמברשת עם זיגוג הנותרים צלוי במשך 3 דקות נוספות, עד סלמון מזוגג עשיר רק מבושל דרך4קצת קישואים קצוציםלחצו כאן למתכון להדפסהלחצו כאן למתכון להדפסה4קצת קישואים קצוציםראשית, תצטרך להכין מרינדה לסלמון. לתכנן לפחות שעה להשרותראשית, תצטרך להכין מרינדה לסלמון. לתכנן לפחות שעה להשרות4קצת קישואים קצוציםמקשטים עם edamame shelled וזרעי רימוןמקשטים עם edamame shelled וזרעי רימון4קצת קישואים קצוציםהאין זה יפה?האין זה יפה?4קצת קישואים קצוציםמערבבים היטבמערבבים היטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו