קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

סלמון בזיגוג רימון

סלמון בזיגוג רימון
סלמון מזוגג רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1128 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מפיפ ודבי יש 10 אוהדים. אם יש לכם מיץ ליים, זנגביל, מברשתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלמון מזוגג רימון, סלמון בזיגוג רימון עם אורז ארמני, ו רימונים-זיגוג גזר.

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנקטר אגבה (שוב, השתמשתי בדבש)נקטר אגבה (שוב, השתמשתי בדבש)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנקטר אגבה (זה לא היה זמין בחנות ליד הבית שלנו, אז השתמשתי בדבש כתחליף)נקטר אגבה (זה לא היה זמין בחנות ליד הבית שלנו, אז השתמשתי בדבש כתחליף)170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מוסיפים שמונה פילה סלמון חסר עור לצלחת ומעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, הפיכת דגים 3 פעמיםמערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מוסיפים שמונה פילה סלמון חסר עור לצלחת ומעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, הפיכת דגים 3 פעמים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק2ציפורןשיני שום טחוןשיני שום טחון4ציפורןשיני שום מרוסקותשיני שום מרוסקות11 כף אורגנו מיובשג'ינג'ר מגורד דקג'ינג'ר מגורד דק1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון טרימיץ לימון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי11 כף אורגנו מיובשגרידת ליים מגוררת דקגרידת ליים מגוררת דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה רימון (אתה יכול לעשות משלך או לרכוש אותו)מולסה רימון (אתה יכול לעשות משלך או לרכוש אותו)4שרימפס וורידיםמגישים עם אורז ארמנימגישים עם אורז ארמני4שרימפס וורידיםזה היה מתכון טוב להתחיל עם כי, טוב, זה היה טוב! טעים, למעשה. וכל כך צבעוני וחגיגי. זו הייתה דרך בריאה להתחיל את השנה החדשהזה היה מתכון טוב להתחיל עם כי, טוב, זה היה טוב! טעים, למעשה. וכל כך צבעוני וחגיגי. זו הייתה דרך בריאה להתחיל את השנה החדשה1גיליוןמעבירים את הסלמון לתבנית אפייה מעוטרת. מתבלים במלח ומברשת עם מחצית הזיגוג. מטאטאים 4 אינץ ' ממקור החום במשך 3 דקות, עד הפילה מתחיל חוםמעבירים את הסלמון לתבנית אפייה מעוטרת. מתבלים במלח ומברשת עם מחצית הזיגוג. מטאטאים 4 אינץ ' ממקור החום במשך 3 דקות, עד הפילה מתחיל חום4שרימפס וורידיםבעוד הסלמון סופג את כל הטעמים הטעימים האלה, להכין את הזיגוגבעוד הסלמון סופג את כל הטעמים הטעימים האלה, להכין את הזיגוג4שרימפס וורידיםכאשר הסלמון נעשה marinating, preheat broiler שלךכאשר הסלמון נעשה marinating, preheat broiler שלך591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי4שרימפס וורידיםמברשת עם זיגוג הנותרים צלוי במשך 3 דקות נוספות, עד סלמון מזוגג עשיר רק מבושל דרךמברשת עם זיגוג הנותרים צלוי במשך 3 דקות נוספות, עד סלמון מזוגג עשיר רק מבושל דרך4שרימפס וורידיםלחצו כאן למתכון להדפסהלחצו כאן למתכון להדפסה4שרימפס וורידיםראשית, תצטרך להכין מרינדה לסלמון. לתכנן לפחות שעה להשרותראשית, תצטרך להכין מרינדה לסלמון. לתכנן לפחות שעה להשרות4שרימפס וורידיםמקשטים עם edamame shelled וזרעי רימוןמקשטים עם edamame shelled וזרעי רימון4שרימפס וורידיםהאין זה יפה?האין זה יפה?4שרימפס וורידיםמערבבים היטבמערבבים היטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו