סלמון במרינדה אננס עם סלט כרוב אסייתי
סלמון במרינדה אננס עם סלט כרוב אסייתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, סלט כרוב אסייתי, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. נסו ג'ינג'ר-סלמון שום + סלט כרוב אסייתי, סלמון אסייתי ארוגולה נאפה סלט מנגו כרוב עם אגוזי מלך מסוכרים, ו סוכר חום דבש במרינדה סלמון עם קינואה אננס מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מיץ אננס לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל עד מופחת 3 כוסות, על 20 דקות.
מעבירים מיץ לקערה; מגניב. מערבבים רוטב סויה לתוך המרינדה.
מניחים דגים בשכבה אחת בשתי צלחות אפיית זכוכית 15x10x2 אינץ'.
יוצקים מרינדה אננס על פני דגים, חלוקת שווה. מכסים ומקררים 3 שעות.
מחממים תנור ל-450°F. מרססים 2 סדינים אפייה גדולים עם ריסוס nonstick.
הסר דגים מן המרינדה; לנער את עודף. ריזרב מרינדה.
מקום דגים, צד שטוח למטה, על סדינים.
אופים עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות. באמצעות מרית, בזהירות להעביר מגש.
בינתיים, מרינדה שמורות מבשלים בסיר בינוני על אש בינונית עד מופחת 1 כוס, על 15 דקות.
מברשת דגים עם מרינדה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.)
מפזרים זרעי שומשום; לשרת עם סלט כרוב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.