סלמון בר בגריל עם אנשובי, צלפים ועדשים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון בר בגריל עם אנשובי , צלפים ועדשים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם לימונים, אנשובי, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון פראי עם עדשים וארוגולה, טורטלוני עם אנשובי וצלפים, ו אנשובי לבן עם תאריכים וצלפים.
הוראות
תכין את העדשים קודם. להטות אותם לסיר קטן, לכסות עם מים ולהוסיף את השום ומרווה. מבשלים בעדינות במשך 15-20 דקות עד מכרז.
מסננים, משליכים שום ומרווה, מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בשמן זית ומניחים בצד.
לסחוט את המיץ של לימון אחד על אנשובי בקערה, להוסיף פלפל שחור טחון טרי טפטוף עם שמן זית.
מערבבים צלפים עם הפטרוזיליה בקערה אחרת. אתה יכול להגיע לכאן כמה שעות מראש.
מחממים מחבת מחבת מחבת עד חם מאוד. עונת סלמון משני הצדדים, ואז לצרוב, עור בצד למטה (אם מחבת חמה מאוד העור רגיל מקל זה הולך לצלות על ברביקיו, מדי). להפוך את הדגים כאשר אתה רואה את זה לשנות את הצבע באמצע הדרך, ואז לצרוב את הצד השני. זה ייקח 2-3 דקות בכל צד עבור סלמון נדיר, אבל זמן הבישול עשוי להשתנות אם חתיכות של דגים הם עבים מאוד.
כדי לשרת, לחמם את העדשים ולשים כפית גדולה במרכז צלחות מחוממות. למעלה עם סלמון, עור בצד למעלה, ואז לפזר את אנשובי, צלפים ופטרוזיליה על גבי.
מגישים עם לימונים הנותרים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.