סלמון בר בגריל עם סלק קלוי וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון בר בגריל עם סלק קלוי ארוגולן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, סלק תינוק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו סלק קלוי עם ארוגולן וגבינת עיזים, סלמון עם קרם ארוגולה וסלק סויה, ו סלק קלוי עם אדאמה וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סלק ביסודיות; להסיר ירקות ולשמור לשימוש אחר.
טפטוף קל עם שמן זית, ומניחים במחבת צלייה.
אופים, מכוסה בנייר כסף, ב 400 במשך 30 דקות או עד מכרז. לשפשף את העורות מסלק עם מגבת, לחתוך.
מברשת עם שמן זית, ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. סלמון גריל מעל גחלים בינוני חם משני הצדדים עד בינוני נדיר (שקוף במרכז).
טפטוף צלחות עם הפחתת בלסמי. למעלה עם פרוסות סלק וארוגולה.
חותכים סלמון לחתיכות הגשה, ומניחים על צלחות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.