סלמון בר קלוי עם עגבניות, בזיליקום וצלפים, כרובית מצופה פרמזן ואורז
סלמון בר קלוי עם עגבניות, בזיליקום, צלפים, כרובית מצופה פרמזן, ואורז עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 607 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם אורז חום מיידי, סלמון, צלפיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרובית קלויה עם צלפים ופרמזן, כרובית לימון פרמזן צלוי עם צלפים, ו פרמזן מצופה פסטו אמנון עם עגבניות קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מברשת לימון ותבלינים עשב בכל רחבי שני הצדדים של סלמון.
מניחים סלמון על תבנית אפייה מוכנה. מסדרים כרובית על תבנית אפייה אחרת, מרססים עם ספריי בישול ומפזרים פרמזן. צולים 15 דקות, עד דגים הוא מזלג מכרז כרובית הוא חום זהוב ומכרז.
בקערה בינונית, לשלב עגבניות, בזיליקום וצלפים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מגישים 4 של פילה סלמון עם תערובת עגבניות כפית מעל.
מגישים חצי מהאורז וכל הכרובית עם הארוחה הזאת. להזמין פילה סלמון נוסף ואורז נוסף לארוחות אחרות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.