סלמון ברוטב מיסו-ג'ינג'ר
סלמון במרינדה מיסו-ג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. אם יש לכם זנגביל, מלח ופלפל, מירין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו סלמון במרינדה מיסו, סלמון בגריל ברוטב מיסו, ו סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המרכיבים הראשונים 7 עד חלקה. בתבנית אפייה קטנה, לכסות את פילה סלמון עם המרינדה ולהפוך כמה פעמים מעיל. מכסים ומשרים במשך 30 דקות, מסתובבים מדי פעם.
הסר את הפילה מן המרינדה ועונה עם מלח ופלפל. מחממים גריל (או broiler). אם משתמשים בגריל, צלו את עור הסלמון למטה עד שהעור הוא זהוב ופריך, בערך 3-4 דקות, ואז הסתובבו וצלו עוד 3-4 דקות. אם באמצעות מטלית, צלוי העור למטה ללא מרפרף, עד הסלמון מבושל דרך היטב caramelized על החלק העליון, 4-5 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.