סלמון ג'ינג'ר כתום עם ירקות מוקפצים
סלמון ג'ינג'ר כתום עם ירקות מטוגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, סוכר חום, בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית מתכונים דומים: סלמון על ירקות עם לימון-ג'ינג'ר רוטב, סלמון כתום עם תרד מוקפץ, ו סלט ירקות ועשבי תיבול עם ויניגרט ג'ינג'ר כתום.
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, זנגביל, סוכר חום, וגלידת תפוזים בשקית ניילון zip-top.
מוסיפים את הדגים ומרינדה 20 דקות (או יותר במקרר).
הסר את הדג; ריזרב מרינדה.
מחממים את שמן הירקות במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הדגים ומבשלים 3 דקות, בלי להסתובב. להפחית את החום בינוני, להפוך את הדגים, ולכסות. לבשל 3 דקות או עד רק מבושל דרך.
העברה לצלחת, לכסות בנייר כסף, ולשמור על חם.
החזירו את המחבת לחום. כדי להפוך זיגוג, יוצקים את המרינדה למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה.
מעבירים לקערה ומכסים בנייר כסף. לחסל מחבת עם מגבת נייר.
להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי בזיליקום, מלח, פלפל, שום, תרד, ו 3 כפות מים. לכסות ולבשל 2 דקות, או עד התרד הוא נבול.
מעבירים לקערה וחוזרים עם בזיליקום שנותר, מלח, פלפל, שום, תרד ומים.
לשלב עם תרד אחר לזרוק עם שמן שומשום.
מחלקים את הירוקים בין 4 צלחות. למעלה עם סלמון, טפטוף עם זיגוג, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.