סלמון ג'ינג'ר עלומה עם קרם בזיליקום ליים
אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי, קרם פרש, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו תה ירוק סלמון עלום עם רוטב לימון ג'ינג'ר, גבישי ג'ינג'ר שמן זית קאפקייקס עם קרם לימון, בזיליקום אופל, נענע, גרידת ליים, ו דג סנדל מבושל במרק קוקוס, ג'ינג'ר ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חצי 1 ליים וסוחטים את המיץ למחבת צדדית ישרה גדולה או סיר עם מכסה.
מוסיפים 6 כוסות מים, חצאי סיד סחוט, זנגביל, ופלפל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות, ומבשלים במשך 10 דקות כדי להחדיר את המים עם טעם; להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר, בזהירות להחליק סלמון לתוך המים, כיסוי, וציד עד דגים הוא רק מבושל דרך, 5 עד 7 דקות.
הסר את הדג עם כפית מחוררת להתקרר לחלוטין לפני העברה במיכל אטום.
הוסף על 1/2 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי למכולה כדי לשמור על הדגים לח וצינה במקרר עד מוכן לשרת.
בינתיים, לגעות את הסיד שנותר ולהוסיף על 1/2 גרידת כפית לקערה של מעבד מזון; להוסיף את המיץ ממחצית הסיד לקערה (צריך להיות על 1 מיץ כפית).
מוסיפים את עלי הבזיליקום, קמצוץ מלח וכמה טוחנים פלפל שחור ודופק עד שהוא מתחיל להפוך למשחה.
מוסיפים את קרם פרש פירה עד חלקה מאוד.
מעבירים לקערת הגשה ומקררים עד שמוכנים להגיש.
כדי לשרת, צלחת סלמון קר עם טפטוף של קרם בזיליקום סיד מעל.