סלמון דליה ברוטב פנק פורון
סלמון קאליאן ברוטב פנץ ' פורון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך עגבניות, צ'ילי סראנו, garam masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. נסו כרובית דאל עם פנץ ' פורון, תפוחי אדמה עם Panch Phoron (alurbhaja), ו Panch Phoran: Bengali Panch Phoran (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף פילה סלמון עם 1/2 כפית מלח כורכום; לכסות להכניס למקרר 5 דקות.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף פילה; לבשל 1 דקה בכל צד.
הסר פילה; לכסות ולהניח בצד. (דגים לא צריכים להיות מבושלים במלואם.)
שלב 2 כפיות שמן Panch Phoron תערובת במחבת; לכסות ולבשל במשך 30 שניות, מחבת רועד כל הזמן.
מוסיפים בצל ותפוחי אדמה; מערבבים ומטגנים במשך 6 דקות או עד שהירקות מתחילים להשחים, מערבבים לעתים קרובות.
מניחים 1 פאונד עגבניות במעבד מזון; תהליך עד מחית.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, מחית עגבניות, קישואים, ואת 4 המרכיבים הבאים (קישואים דרך שום) למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים ביוגורט עד מעורבב היטב.
להחזיר את הפילה למחבת, בזהירות להניח אותם לתוך תערובת הירקות. מסדרים את צ ' ילי ועגבניות על גבי תערובת הירקות; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מפזרים עם Garam מסאלה וכוסברה.