קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

סלמון דליה ברוטב פנק פורון

סלמון דליה ברוטב פנק פורון
סלמון קאליאן ברוטב פנץ ' פורון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך עגבניות, צ'ילי סראנו, garam masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. נסו כרובית דאל עם פנץ ' פורון, תפוחי אדמה עם Panch Phoron (alurbhaja), ו Panch Phoran: Bengali Panch Phoran (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף פילה סלמון עם 1/2 כפית מלח כורכום; לכסות להכניס למקרר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
כורכוםכורכום
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף פילה; לבשל 1 דקה בכל צד.
4
הסר פילה; לכסות ולהניח בצד. (דגים לא צריכים להיות מבושלים במלואם.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
שלב 2 כפיות שמן Panch Phoron תערובת במחבת; לכסות ולבשל במשך 30 שניות, מחבת רועד כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל ותפוחי אדמה; מערבבים ומטגנים במשך 6 דקות או עד שהירקות מתחילים להשחים, מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מניחים 1 פאונד עגבניות במעבד מזון; תהליך עד מחית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים 1/2 כפית מלח, מחית עגבניות, קישואים, ואת 4 המרכיבים הבאים (קישואים דרך שום) למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים ביוגורט עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להחזיר את הפילה למחבת, בזהירות להניח אותם לתוך תערובת הירקות. מסדרים את צ ' ילי ועגבניות על גבי תערובת הירקות; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מפזרים עם Garam מסאלה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.