קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סלמון וולינגטון

סלמון וולינגטון
סלמון וולינגטון הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 982 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, גרידת לימון, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סלמון וולינגטון, סלמון וולינגטון, ו סלמון וולינגטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
כרישה סאוט בחמאה במחבת בינונית מעל חום בינוני על 5 דקות או עד מתרכך. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים יין; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
הסר מהחום, ומערבבים גרידת לימון, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מרדדים כל גיליון מאפה על משטח מקומח קלות לתוך ריבוע 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים כל אחד לשניים, ויוצרים 4 (12-x 6 אינץ') מלבנים. כפית 1/4 תערובת כרישה כוס לאורך מרכז כל מלבן.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
מפזרים פילה באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל; פילה מקום לאורכו על גבי תערובת כרישה. מקפלים צדדים קצרים של מאפה על פילה. צובטים יחד צדדים ארוכים של כל מאפה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מניחים Wellingtons, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים ב 425 במשך 18 עד 20 דקות או עד מאפה הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
בואו לעמוד 5 דקות.
10
חותכים כל מאפה באלכסון לשניים באמצעות סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
11
אנחנו מציעים את שרדונה לומייר מ-2006 ממרתפי ספרקמן. הבעלים והיינן כריסטיאן ספרקמן אומר שזה מושלם להכנת הסלמון הקלאסית, עם החומציות והגוף כדי לשפר את הטעמים העשירים של הדגים. רואה אדום? פינו נואר האהבה השחור של מארק ריאן 2006 הוא חריף ומשיי.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
פינו נוארפינו נואר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.