סלמון ופאי תפוחי אדמה
. גשו לסופר וקנו חמאה, טימין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית נסו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, פאי סלמון ותפוחי אדמה, ו עוגות סלמון ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
בסיר בינוני, מבשלים בצל, שום וחמאה מעל חום בינוני עד שהירקות הופכים שקופים בצבע.
מוסיפים בצל/תערובת שום, סלמון ותימין לתפוחי אדמה מבושלים. מחית הכל יחד עם חלב, הוספת רק מספיק כדי להביא עקביות פירה.
מורחים באופן שווה לתוך קליפת עוגה.
מניחים פגז העוגה השני על גבי תערובת סלמון.
חותכים חריצים לתוך הקליפה העליונה, ואז לצבוט את הקצוות של שני קליפות עוגה יחד.
אופים על המדף התחתון של התנור במשך 45 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.